пʼятниця, 29 липня 2022 22:22

Спецтема: Війна Росії проти України

"Не думав, що в мені може бути стільки ненависті" – росіяни знищили квартиру Боклана в Маріуполі

"Не думав, що в мені може бути стільки ненависті" – росіяни знищили квартиру Боклана в Маріуполі
Актор Станіслав Боклан розповів, що окупанти знищили його квартиру в Маріуполі. Фото: instagram.com/boklanstas

Народний артист Станіслав Боклан, який став популярним після серіалів "Слуга народу" і "Папік", розповів, що російські окупанти знищили його квартиру в Маріуполі.

Також згадав, що в драмтеатрі, який зруйнували загарбники, він починав акторську кар'єру. Цим поділився в інтерв'ю YouTube-проекту "ЗооПатруль".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З кулеметом у руках: Мішина показала несподіване відео з полігону

"Немає мого першого театру, де я працював. Немає квартири, де я жив там. І немає багатьох людей, з якими я працював. Я ніколи не думав, що в мені може бути стільки ненависті, тому що це страшно уявити", – сказав Боклан.

Артист також розповів, що 23 лютого вони з дружиною повернулися додому після зйомок нової "Ліги сміху". Планувалося, що наступного дня вони поїдуть в гості до матері, щоб їй допомогти.

Боклан поділився своїми думками про те, чому багато його колег за кордоном підтримують війну проти України або ж просто відмовчуються. Останні пригнічують його найбільше, і він навіть боїться уявити, що колись опиниться з ними на одному знімальному майданчику.

Зараз ви читаєте новину «"Не думав, що в мені може бути стільки ненависті" – росіяни знищили квартиру Боклана в Маріуполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі