пʼятниця, 29 липня 2022 21:20

Спецтема: Війна Росії проти України

З кулеметом у руках: Мішина показала несподіване відео з полігону

З кулеметом у руках: Мішина показала несподіване відео з полігону
Акторка Ксенія Мішина показала несподіване відео з полігону. Фото: instagram.com/misha.k.ua

Акторка й героїня першого сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина навчається стріляти зі зброї.

Зірка показала, як опановувала автомат, кулемет і ручний протитанковий гранатомет. Акторка зізналася, що через війну вирішила дізнатися, що таке справжня зброя. Цим поділилася в Instagram.

"Спочатку ці знаряддя вбивств, важкі й холодні, змусили мене здригнутися і заціпеніти. Але щойно я зробила перший постріл, відчула такий приплив сил, енергії та впевненості! Не знаю, що це було: адреналін, підсвідоме відчуття влади чи сили. Але це було щось, що я ніколи не відчувала", – написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідер "Бумбоксу" показав себе до й після 24 лютого: фотоколажі вражають

Зірка "Кріпосної" припустила, що, напевно, ці почуття і дають сил нашим захисникам. А разом з патріотичною справою, захищаючи Україну й близьких, "вони стають не просто воїнами, а надлюдьми".

"Дякую всім, хто став причетним до цього досвіду, він точно змінив мене назавжди", – поділилася емоціями Мішина.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ксенія Мішина 🇺🇦 (@misha.k.ua)

Мішина поділилася, що 24 лютого їй та сину Платону допоміг евакуюватися колишній – переможець шоу Олександр Еллерт. Разом вони поїхали до Буковеля.

На заході країни зірка жила з великою компанією в одному будинку. Однак вона запевнили, що не зустрічається з гумористом. Хоча й не відкидає, що їхнє спілкування може відновитися.

Зараз ви читаєте новину «З кулеметом у руках: Мішина показала несподіване відео з полігону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі