середа, 12 червня 2024 09:30

"Не бачив сенсу" - Євген Клопотенко чесно сказав, чому не пішов воювати
3

Євген Клопотенко
Фото: instagram.com/klopotenko
Євген Клопотенко
Євген Клопотенко

Ресторатор Євген Клопотенко відповів, чому не приєднався до лав ЗСУ.

В інтерв'ю "ТиКиїв" кухар зазначив, що на початку повномасштабного вторгнення перебував у маленькому селищі й розповідав про події в Україні на світовому рівні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленська у стильному образі зустрілась з Клопотенком

"З перших днів вторгнення я намагався подбати про безпеку родини та своєї команди. До того ж перебував тоді за містом і, приміром, вступати до тероборони в маленькому селі не бачив сенсу. Також розумів, що принесу більше користі на своєму місці. Адже від першого дня великої війни ми з командою підтримували українців через їжу. Я активно займався гастродипломатією та у світовому інфопросторі розповідав про події в Україні. І тривалий час був зосереджений лише на цьому", - прокоментував чоловік.

Ведучий В'ячеслав Соломка розказав, як йому вдається виїжджати з України під час повномасштабної війни. Артист зазначив, що може перетинати кордон через проблеми зі здоров'ям.

Зараз ви читаєте новину «"Не бачив сенсу" - Євген Клопотенко чесно сказав, чому не пішов воювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі