пʼятниця, 05 січня 2024 17:22

Найкрасивіша у світі ведуча прогнозу погоди влаштувала провокативну фотосесію у стрінгах
4

Янет Гарсія виклала сексуальні фото
Фото: instagram.com/iamyanetgarcia
Янет Гарсія виклала сексуальні фото
Янет Гарсія виклала сексуальні фото
Янет Гарсія виклала сексуальні фото

Мексиканська модель і ведуча прогнозу погоди Янет Гарсія, яку називають однією з найкрасивіших жінок світу, знялась у провокативній фотосесії.

Блогерка, яка має має 15 млн підписників в Instagram, позувала в бордовому комплекті білизни, який складався з корсетного ліфа й стрінгів. Вона розпустила волосся і зробила насичений макіяж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 23-річна дружина Остапчука знялась топлес

У 20 років Янет відкрила власну модельну академію. А в 2014-му дебютувала як ведуча прогнозу погоди. Один із випусків став вірусним в інтернеті, що принесло їй популярність у всьому світі. У 2017 році журнал For Him Magazine назвав Гарсію однією з найкрасивіших жінок світу.

Американська супермодель Емілі Ратаковскі показала, як зустріла Новий рік. "Ангел" Victoria's Secret опублікувала кадри, на яких позувала в зухвалих образах. Вона задерла леопардову сукню і похизувалась фігурою у напівпрозорій сукні, через яку просвічувалися соски. Крім цього Емілі в бікіні осідлала музиканта Мозеса Самні.

Зараз ви читаєте новину «Найкрасивіша у світі ведуча прогнозу погоди влаштувала провокативну фотосесію у стрінгах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі