вівторок, 02 січня 2024 10:53

Могилевську захейтили через усиновлення дітей: дружина Остапчука публічно заступилась за неї
3

Дружина Остапчука заступилася за Могилевську та прокоментувала хейт через усиновлення дітей
Фото: instagram.com/poka.tya
Наталія Могилевська з дітьми
Катерина Полтавська

Дружина шоумена Володимира Остапчука - Катерина Полтавська - сказала, що думає про Наталію Могилевську, яка всиновила двох дівчат.

У своєму Instagram блогерка зазначила, що після прочитання цієї новини побачила чимало негативних коментарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня Узелкова на рідкісних фото показала дорослих дітей від боксера

"Очікувала побачити тільки позитив, а побачила як завжди. Улюблене – "це не факт, що вона їм буде хорошою мамою. Тобто коментатори вважають, що в дитячому будинку їм могло б бути краще. Не знаю навіть, які слова підібрати, щоб описати своє здивування. Ср*ть все, абсолютно все. Це навіть не сумно, це катастрофа. Абсолютна деградація. Захоплююся усіма жінками, які дали родину дітям, у яких її не було. Це вчинок людини з величезним серцем", - наголосила Катерина.

Раніше Могилевська розсекретила подробиці всиновлення доньок. Вона заявила, що дівчатка були травмовані через повномасштабну війну. Тож їм знадобився час для адаптації. Додала, що рішення про усиновлення вона прийняла разом зі своїм коханим, якого звуть Валентином.

Зараз ви читаєте новину «Могилевську захейтили через усиновлення дітей: дружина Остапчука публічно заступилась за неї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі