вівторок, 16 січня 2024 09:40

Міка Ньютон після повернення в Україну показала, як проводить час з чоловіком-іноземцем
4

Міка Ньютон показалася з чоловіком-іноземцем у Львові
Фото: instagram.com/mikanewton
Міка Ньютон показалася з чоловіком-іноземцем у Львові
Міка Ньютон показалася з чоловіком-іноземцем у Львові
Міка Ньютон показалася з чоловіком-іноземцем у Львові

Співачка Міка Ньютон приїхала до Львова з чоловіком - Крісом Сааведрою.

У своєму Instagram зірка показала, як вони ходили до Львівської національної опери на виставу "Наталка Полтавка". Міка зазначила, що головну героїню грала її викладачка з оперного співу.

"Не можу повірити, що ця сцена - одна з перших, на якій я виступала. Це був пісенний конкурс "Надія" 1995 року", - поділилася артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коля Сєрга зустрівся з Валерієм Залужним на запорізькому напрямку: фото

Знаменитість додала, що посеред вистави розпочалася повітряна тривога. Тому вони з коханим спустилися в укриття.

"Ось така реальність українців вже два роки. Вони не можуть нормально жити, планувати. Ніколи не знаєш, коли твоє буденне життя зупиниться і скільки часу це займе. В Україні немає безпечного місця! Вся країна в небезпеці. Ми маємо докладати більших зусиль, щоб припинити це божевілля", - наголосила Ньютон.

Раніше Міка Ньютон вперше на власні очі побачила російську атаку дронами й ракетами. "З Новим роком з України. Ми приїхали 28 грудня і вже 29-го по Україні було випущено понад 150 ракет. У мене немає слів, щоб усе описати. Сирени, звуки, вибухи", - написала Ньютон. Вона додала, що відчуває біль та злість, що світ практично нічого не робить для того, аби зупинити ворога.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон після повернення в Україну показала, як проводить час з чоловіком-іноземцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі