пʼятниця, 01 червня 2018 15:41

Меланія Трамп заспокоїла ЗМІ

Меланія Трамп заспокоїла ЗМІ
Дональд і Меланія Трамп Фото: Reuters

Меланія Трамп, яка вже майже три тижні не з'являлася на публіці, вчора нарешті дала про себе знати. До засобів ЗМІ вона поки, щоправда, не вийшла, проте звернулася до всіх, хто був так стурбований її відсутністю, в своєму Twitter:

"Я бачу, що ЗМІ працюють понаднормово, спекулюючи на тему того, де я перебуваю і чим займаюся. Будьте впевнені, я тут, в Білому домі, з моєю родиною. Я відчуваю себе чудово і працюю на благо дітей і всього американського народу", - написала вона.

Кілька днів тому західні ЗМІ висловили стурбованість тим, що перша леді США не з'являлася на публіці вже більше двох тижнів. В середині травня її прооперували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепер ти Меланія: в мережі троля візит Кім Кардаш'ян до Трампа

Дональд Трамп і секретар Меланії Стефані Грішам, коментуючи стан здоров'я першої леді, говорили, що відчуває себе дружина президента США прекрасно, громадськість цим словам не сильно вірила і висувала різні теорії її зникнення. Одні були впевнені, що операція пройшла не без наслідків, інші ж вважали, що причина довгої відсутності Меланії - в її непрості відносини з чоловіком.

Зараз ви читаєте новину «Меланія Трамп заспокоїла ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі