неділя, 11 лютого 2024 10:06

Меган Фокс у прозорій сукні, а Різатдінова в сексуальних панчохах: найяскравіші фото зірок за тиждень
8

Зірки часто влаштовують фотосесії і діляться кадрами з прихильниками в соцмережах.

Gazeta.ua пропонує переглянути найцікавіші кадри, які публікували знаменитості цього тижня.

Американська акторка Меґан Фокс з'явилась на Греммі у відвертому образі. Зірка одягла мінісукню з металевої сітки, яка повністю оголювала її груди та сідниці. Образ доповнила босоніжками на масивній платформі та високих підборах.

Гімнастка Ганна Різатдінова постала перед камерами у чорному прозорому корсеті, панчохах і рукавичках. На деяких знімках доповнила образ мініспідницею. Вона зробила легкі локони, контрастний макіяж і одягла мінімалістичні срібні прикраси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Каньє Веста вийшла в люди у прозорому дощовику без трусів

Меган Фокс
Фото: instagram.com/meganfox
Ганна Різатдінова
Ганна Різатдінова
Дева Кассель
Дева Кассель

Донька акторів Венсана Касселя та Моніки Белуччі - Дева - влаштувала фотосесію на пляжі в Ріо-де-Жанейро. Модель позувала в ледь помітному бікіні на піску та у воді.

Українська співачка Злата Огнєвіч після тривалої паузи повернулася до спорту. Зірка виконувала вправи у чорному обтислому комбінезоні, який підкреслив її форми.

Співачка Анастасія Приходько позувала в чорному боді з глибоким декольте. Вона розпустила волосся і доповнила образ лаконічними прикрасами. Крім цього артистка знялась у чорному пальті та мереживних рукавичках. На інших кадрах Анастасія постала в образі бізнес-леді. Одягла білу сорочку, піджак з довгими рукавами та сонцезахисні окуляри.

Невістка Вікторії і Девіда Бекхемів - акторка Нікола Пельтц з чоловіком Брукліном - відвідала модну вечірку в поп-ап-магазині Yves Saint Laurent у Нью-Йорку. На публіці жінка з'явилась у екстремально коротких шортах і топі бандо. Зверху накинула шкіряний тренч. Зірка показала, як грала в більярд. Поки вона тримала в руках кий, Бруклін не зводив очей з коханої.

Зараз ви читаєте новину «Меган Фокс у прозорій сукні, а Різатдінова в сексуальних панчохах: найяскравіші фото зірок за тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі