четвер, 28 лютого 2013 15:17

"Курцем бути сьогодні дуже принизливо" - Могилевська

"Курцем бути сьогодні дуже принизливо" - Могилевська
Співачка після відмови від паління набрала кілька зайвих кілограмів

Наталя Могилевська не шкодує, що кинула палити. На думку співачки, в іншому випадку закон про заборону паління в публічних місцях змусив би її це зробити. Про це вона розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я кинула палити більше року тому разом з йогою, якою почала займатися 3,5 роки тому. Але якби я дотягла з курінням до цього закону, навряд чи б я продовжила палити. Я думаю, що курцем бути сьогодні дуже принизливо", - підкреслила Могилевська.

"Позбавлення від таких негативних звичок, як куріння, призводить в будь-якому випадку виключно до позитивних результатів. Якщо людина в процесі шляху трохи набирає вагу або їй стає на якийсь час сумно, це нормальні етапи, мені здається", - зазначила співачка.

Могилевська зізналася, що після того, як кинула палити, набрала кілька зайвих кілограмів: "У такі моменти я викидаю ваги".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На день народження збираються всі колишні разом із своїми дружинами" — Могилевська про свою дивовижну якість

Між тим, співачка поділилася, що після Нового року вона з'їздила ненадовго в Італію, і в Іспанію.

"Їздила до моїх друзів. Але це буквально на пару днів", - підкреслила Могилевська.

Зараз ви читаєте новину «"Курцем бути сьогодні дуже принизливо" - Могилевська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі