понеділок, 25 лютого 2013 14:20

Наступний чоловік Могилевської буде нахабою та розбишакою

Наступний чоловік Могилевської буде нахабою та розбишакою
Співачці потрібні серйозні стосунки, але не зараз Фото: story.com.ua

Співачка Наталка Могилевська півроку тому розлучилася із чоловіком Єгором Долініним, а нині здивувалась запитанню - чи готова вона знову закохатися. Наталка відповіла, що їй потрібна пауза. Бо інакше вона відчує себе шльондрою. Адже саме вони ладні часто міняти чоловіків. А вона не така, повідомляє ТСН.

За словами співачки, їй потрібні серйозні стосунки, але пізніше. Могилевська нині поринула у ремонт своєї нової студії. І цвяхи та нові шпалери її зараз цікавлять більше ніж чоловіча увага. Проте, коли у артистки знову з'явитися бажання закохатися, співачка точне знає, якого чоловіка захоче. П'ять років життя з інтелігентом Долініним потребують компенсації. Тож наступний буде нахабою та розбишакою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати Могилевської чекає від доньки онуків

"П'ять років, що я жила з моїм хлопцем. Віддала свої кращі роки життя. П'ять років. Він був украй інтелігентним хлопцем. Я зрозуміла, що поруч зі мною можуть вижити тільки нахаби. Я тільки що розійшлась з коханою людиною. За кого ви мене маєте в кінці кінців. Я що вам дівчина легкої поведінки? Прям ось так от відразу...", - розповіла співачка в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Зараз ви читаєте новину «Наступний чоловік Могилевської буде нахабою та розбишакою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі