четвер, 20 грудня 2012 17:53

Мати Могилевської чекає від доньки онуків

Мати Могилевської чекає від доньки онуків
Сама співачка вже написала своєму справжньому чоловікові пісню Фото: video.tochka.net

Вже наступного року Наталя Могилевська зустріне справжнього нового чоловіка та народить від нього дітей. А допоможе зірці батько - з того світу. У цьому впевнена мати співачки. Ніна Петрівна, кухар із 10-річним стажем, яка зараз на пенсії, розповіла про загиблого чоловіка, який залишився у доньчиному серці навіки, повідомляє ТСН.

"Їй було 18 років, коли трапилася ця аварія. Дуже багато чого в нього навчилася. І вони досі не можуть змиритися з тим, вже 17 років минуло, як його немає", - розповіла жінка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Саме йому Могилевська присвятила пісню "Ти такий молодий" і вперше її заспівала на концерті тиждень тому.

"Коли Наташа співала пісню, присвячену пам'яті батька, я звичайно дуже нервувала. Одразу якось спливли всі спогади. Здавалося, що він зараз підніметься, обійме її і як завжди скаже: "Наташа, ти впораєшся. Ти з усім впораєшся", - зазначила жінка.

Між тим мати одинокої жінки сповнена оптимізму. Ніна Петрівна вірить, що от-от Наташа порадує її онуками. А відшукати кохання доньці допоможе батько. І чоловік Могилевської буде схожий на нього.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Підкопаєва прийшла на ліричний концерт до Могилевської

"Мені в житті дуже пощастило, що у мене був такий чоловік", - зізналася вона.

Тому єдиному справжньому своєму чоловікові сама Могилевська вже написала пісню і обіцяє заспівати її у наступному році.

Зараз ви читаєте новину «Мати Могилевської чекає від доньки онуків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі