середа, 12 грудня 2012 12:03

"Дивлячись як зараз сприймати Януковича: як чоловіка чи як політика" - Могилевська

"Дивлячись як зараз сприймати Януковича: як чоловіка чи як політика" - Могилевська
Співачка не зізналася, чи запрошував її президент виступити в Новий рік Фото: odessa.net

Наталія Могилевська в цьому році буде святкувати Новий рік після 31 грудня. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я завжди святкую за місяць до, але в цьому році я буду святкувати, я так відчуваю, я поміняю традицію, через місяць після. Бо я зараз займаюся будівництвом нової студії. Я сказала своїм будівельникам, що якщо вони не встигнуть до Нового року, у мене буде 33 грудня, 34 грудня, 35 грудня. І я відсвяткую свій Новий рік тоді, коли вони мені добудують студію. Тож святкуйте, святкуйте без мене", - зазначила Могилевська.

На запитання ведучої про те, чи запрошував її президент Віктор Янукович виступити в своїй карпатській резиденції, де він буде святкувати Новий рік, співачка відповіла: "Як раз саме в цей час я буду в Карпатах, у Буковелі. Ми даємо один великий концерт на цьому прекрасному карпатському курорті. Дай я подумаю, що відповісти на це питання. Для жінки добре, коли її не запрошують політики чи погано? Дивлячись з якої позиції зараз сприймати Януковича: як чоловіка чи як політика".

Між тим, Могилевська після Нового року планує поєднати відпочинок з роботою і поїхати кудись за кордон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Єдиний чоловік, який до мене доторкається, - педагог з йоги" - Могилевська

"Навряд чи я скоро знайду в собі сили і інтерес для якихось стосунків з якимось чоловіком, тому в якусь інтимну поїздку я не поїду. А ось так, як в минулому і позаминулому році ми їздили працювати і відпочивати, це дуже класна тема. Просто цього разу я можливо забронюю собі трохи більше часу для відпочинку", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «"Дивлячись як зараз сприймати Януковича: як чоловіка чи як політика" - Могилевська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі