понеділок, 27 травня 2024 15:10

37-річного американського актора застрелили грабіжники

Американського актора, зірку серіалів "Головний госпіталь" і "Світ Дикого Заходу" 37-річного Джонні Вектора застрелили грабіжники.

25 травня у Лос-Анджелесі троє невідомих осіб намалагалися викрасти запчастину з автівки знаменитості, пише Variety.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер актор з "Гри престолів" Ян Гелдер

Коли Джонні вибіг на вулицю, один зі злочинців у вистрелив у нього. Вектора госпіталізували, але травми виявилися несумісними з життям.

"Джонні Вектор був неймовірною людиною. Це не просто талановитий актор, відданий своїй справі, але й справжній взірець для тих, хто його знав. Він вирізнявся свлєю наполегливістю та ніколи не падав духом. Під час злетів і падінь у складній професії він завжди тримав планку і продовжував удосконалюватися. Наш час з Джонні був привілеєм, який ми б побажали кожному. Він буквально віддав би вам свою останню сорочку. Після більш ніж десяти років разом він назавжди залишить сум у наших серцях", - зазначив агент актора Девід Шауль.

Автор: Getty Images
  Джонні Вектор
Джонні Вектор
Популярного американського репера 32-річного Кріса Кінга застрелили в Нешвіллі, штат Теннессі, США. Чоловік приїхав у місто, щоб виступити на фестивалі. Під час прогулянки троє невідомих спробували пограбувати артиста та його друзів. Друг Кінга розповів, що тоді почув звук пострілу. Сам же Кріс помер у лікарні.
Зараз ви читаєте новину «37-річного американського актора застрелили грабіжники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі