пʼятниця, 26 жовтня 2012 17:48

Козловського возить на машині колишній охоронець високопосадовців

Козловського возить на машині колишній охоронець високопосадовців
Про гонорар співак говорити не хоче Фото: tsn.ua

Віталій Козловський розпочав життя з чистого аркуша. Боротися з труднощами допомагають близькі люди. Співак працює над новим репертуаром і вже зняв кліп, повідомляє ТСН.

"Сьогоднішній момент для мене став яскравим стимулом для того, аби іти далі, відкривати нову сторінку життя. В багатьох людях я розчарувався. Дуже багато людей себе показали з дуже негативної сторони. То я їх викреслив зі свого життя", - розповів співак в ефірі програми "ТСН.Особливе".

І хоча у Козловського забрали машину, все ж номери від свого "Nissan" він зберіг на згадку як реліквію.

"У мене немає машини. Я правда співпрацюю зараз з людиною, яка возить мене на своїй машині. Звичайно це все не за безкоштовно. Ця людина Володимир. Цілком випадково його зустрів. Він таксував. Як виявилося, що колись він працював у внутрішніх органах нашої держави і був охоронцем дуже високопоставлених людей. Тому на сьогоднішній день у мене є і водій, і охоронець в одному обличчі", - зауважив він.

Пощастило Віталію лише з квартирою. Її, на відміну від машини, співакові залишили.

"Квартиру ніхто не зможе відібрати. Фундамент мій життєвий є, він законний і ніхто на нього не зможе претендувати", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Цю людину я називав духовним батьком" — Козловський про конфлікт з Кондратюком

А от свої старі пісні Козловський і далі виконує. Хоча поштою від Кондратюка і отримав листа із переліком заборонених композицій. Однак не вірить, що цей документ має якусь силу. Судом йому Кондратюк не погрожував.

"Я не знаю наскільки він офіційний. Я так само можу написати список чого-завгодно і комусь пред'явити, поставити печатку і сказати: "Вам забороняється робити те-то, те-то". В це я поки що не вірю. Ніхто мені не телефонував, ніхто мені не погрожував", - зауважив він.

Зараз у Козловського немає продюсера. Охочих опікуватися постраждалим співаком багато, запевняє він сам. Але кому віддатися Віталік ще не вирішив, бо зайнятий концертами. Після скандали їх стало ще більше, хизується Віталік. Проте свою ціну воліє не називати.

"Давай про гонорар не будемо говорити", - підкреслив співак.

Зараз ви читаєте новину «Козловського возить на машині колишній охоронець високопосадовців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі