пʼятниця, 12 жовтня 2012 00:00

Віталію Козловському заборонили співати

Автор: фото з сайта www.plitkar.com.ua
  Ігор Кондратюк був продюсером Віталія Козловського дев’ять років
Ігор Кондратюк був продюсером Віталія Козловського дев’ять років

Співак 27-річний Віталій Козловський не має права виступати під власним іменем і співати свої пісні. Таку заборону на творчість наклав його наставник-продюсер 50-річний Ігор Кондратюк.

— Це правда. Віталій Козловський вирішив попрощатися зі мною і має на це право, як людина, але не має права як співак, зважаючи, що я його продюсер. Треба було домовитися про умови нашого творчого розлучення, і ми б нормально розійшлися, — каже телефоном Ігор Кондратюк.

Понад два тижні тому Козловський звільнив свою команду і сказав, що хоче сам себе продюсувати. Кажуть, на такий крок підштовхнула його давня подруга співачка Ірина Білик.

— Справа не в тому, що я не хочу ділитися грошима зі своїм продюсером. Я творча людина і довіряю людям. І насправді дякую команді, яка зі мною була. Просто вирішив, що далі маю йти сам. Так мало статися, бо я вже не маленький хлопчик, — говорить Козловський.

Кондратюк каже, що Козловський неправильно повівся з командою.

— Звільнив він їх брутально і безтолково. Так не робиться. Уявіть, якщо до вас підійдуть і скажуть: "Завтра на роботу можете не приходити". Як ви будете почувати себе? Отак почувалася його виконавчий продюсер Яна Прядко, адміністратор Настя. Також змушений був звільнитися і водій Віталіка, бо за таку неадекватну поведінку я забрав машину, на якій він їздив. Вона належить мені. Це "Ніссан Тіана". Тепер продам її, бо маю ж відбити хоч якісь гроші з цього проекту. Насправді, я на ньому не заробив ні копійки. Всі кошти з концертів вкладав у творчість.

Віталій Козловський почав співати дев'ять років тому, коли став переможцем проекту "Шанс". Перед тим танцював у балеті співачки Руслани.

Зараз ви читаєте новину «Віталію Козловському заборонили співати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі