вівторок, 13 вересня 2011 18:35

"Кіркоров попросив нас написати пісню про Меладзе" - Потап

"Кіркоров попросив нас написати пісню про Меладзе" - Потап

Російський співак Філіп Кіркоров просив дует "Потап і Настя" написати пісню про витівку Валерія Меладзе, який у липні у московському ресторані з кулаками накинувся на журналістку.

Про це Потап розповів у Ялті на фестивалі "Крим м'юзік фест".

"Кіркоров побачив наш кліп на пісню "Ты влип, Филипп", подзвонив мені і спитав, чи буде пісня про Меладзе. Нас пропозиція зацікавила. Наступного дня з Настею переглянули відео. Побачили, як Меладзе метелив журналістку і вирішили з ним не зв'язуватись", - сказав він.

"Всі теперішні зірки хочуть, щоб дует "Потап і Настя" звернули на них увагу. Розуміють, що лише ми у своїх піснях показуємо те, що тепер відбувається у шоу-бізнесі. Я на 2 голови вище від усіх присутніх тут зірок. Це знають всі, хоч дехто поки цього не розуміє", - додав Потап.

На відкритті фестивалю дует виконав пісню "Не пара". Співали про стосунки між Софією Ротару і Аллою Пугачовою. Потап одягнув балахон, щоб бути схожим на Аллу Борисівну. Настя виступала в образі Софії Михайлівни. Спеціально для номеру вона випрямила волосся.

"До виступу готувалися довго. Для Насті купили стрінги, які носить Софія Ротару. В пісні ми показали їхні стосунки з гумористичної точки зору. Пісня усім сподобалася. Найсильніше нам аплодували Пугачова і Ротару. Зараз про їхні взаємини нам нічого невідомо. Та ніхто не може сказати, що наша пісня неправдива, адже конфлікт між ними все таки був", - розповів Потап.

"Мені байдуже, в чому виступати. Якщо ідея крута, то я могла б вийти на сцену в костюмі з презервативів чи з туалетного паперу. Заради ідеї могла б і наголо побритися", - додала Настя.

Дует виступав на відкритті та закритті фестивалю. В перерві артисти виступали в Москві.

"Сьогодні тільки 20 хвилин була в готелі. Встигла лише помити голову. На сон часу катастрофічно не вистачає", - поділилася Настя Каменських.

Також вона розповіла, що любить відпочивати на курортах, де мало російськомовних туристів.

"На жодному курорті не можу сховатися від російськомовних людей. Постійно хтось хоче взяти автограф або сфотографуватися. А інколи так хочеться від усіх сховатися", - поділилась співачка.

Зараз ви читаєте новину «"Кіркоров попросив нас написати пісню про Меладзе" - Потап». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі