понеділок, 23 квітня 2018 15:36

Кейт Міддлтон народила хлопчика

Кейт Міддлтон народила хлопчика
Кейт Міддлтон та принц Вільям втретє стали батьками Фото: Reuters

Принц 35-річний Вільям і 36-річна Кейт Міддлтон стали батьками втретє - у них народився хлопчик.

Як і попередні два рази, Кейт народжувала в лондонській лікарні святої Марії, в приватному крилі Ліндо, де з'явилися на світ їхні з Вільямом старші діти - принц 4-річний Джордж і принцеса Шарлотта, 2 роки. Однак до останнього ходили чутки, що цьогоріч традицію порушать і герцогиня відмовиться від клініки на користь домашніх пологів. Як свого часу було заведено у королівській родині - щоб захистити себе та дитину від натовпу папараці й шанувальників, які збираються біля лікарні.

Як герцог і герцогиня Кембриджські назвали дитину, поки що не повідомляють. Але в букмекерів у фаворитах були два імені: Аліса, якщо народиться дівчинка, і Філіп, якщо - хлопчик. Стать дитини заздалегідь не була відома: цю інформацію батьки вирішили не з'ясовувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кейт Міддлтон почалися пологи

Про вагітність Кейт Міддлтон стало відомо у вересні 2017-го. Як і попередні дві, ця проходила нелегко. У перші місяці вагітності Кейт сильно страждала від токсикозу, через що скасувала всі публічні заходи й навіть пропустила перший день сина Джорджа у школі. Однак незабаром самопочуття герцогині покращилося.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон народила хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі