пʼятниця, 21 жовтня 2022 08:35

Jerry Heil святкує 27 років. Найпопулярніші кліпи яскравої артистки
10

21 жовтня блогерка і виконавиця Jerry Heil відзначає 27 років. Починала співочу кар'єру з відео, в яких переспівувала хіти Adele та гуртів "Океан Ельзи" і "Бумбокс". Згодом її захоплення переросло в повноцінний відеоблог.

Gazeta.ua зібрала найкращі пісні яскравої артистки.

Її справжнє ім'я – Яна Шемаєва, і родом вона з Василькова під Києвом. Виросла у сім'ї м'ясників, а сама – сироїд. Музикою займається з 3 років. Навчалася у місцевій музичній школі, потім – у Київському інституті музики ім. Рейнгольда Глієра та Національній музичній академії України ім. Петра Чайковського.

2019 року написала знакову пісню "#Охрана_Отмєна", яка стала вірусною. Її кліп на цей сингл набрав уже 17 млн переглядів і став рекордсменом за переглядами серед її кліпів.

30 вересня 2021 року перемогла в літньому сезоні міжнародного музичного конкурсу Djooky Music Awards. І записувала пісні в Лос-Анджелесі. Зараз навчається написанню музики до кінофільмів в Університеті Каліфорнії.

21 жовтня блогерка і виконавиця Jerry Heil відзначає 27 років
Фото: instagram.com/thejerryheil
Jerry Heil з реперкою Alyona Alyona
Зараз навчається написанню музики до кінофільмів в Університеті Каліфорнії
Jerry Heil з гуртом Kalush Orchestra
Jerry Heil з батьками і братом

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вероніці Кастро – 70. Як змінилася зірка серіалу "Дика Роза"

Jerry Heil попрацювала у студії звукозапису Capitol Records Лос-Анджелесу. Її ментором став американський продюсер Браян Малуф, який працював з такими артистами, як Мадонна, Майкл Джексон і гурт Queen.

Наприкінці листопада 2021 року співачка повідомила, що вирушає до Америки. Ця поїздка була її нагородою за перше місце в міжнародному конкурсі Djooky Music Awards, в якому брали участь музиканти з-понад 100 країн.

Зараз ви читаєте новину «Jerry Heil святкує 27 років. Найпопулярніші кліпи яскравої артистки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі