середа, 19 жовтня 2022 08:40

Вероніці Кастро – 70. Як змінилася зірка серіалу "Дика Роза"
10

Мексиканська акторка, співачка і телеведуча Вероніка Кастро, яка запам'яталася глядачам у серіалах "Багаті теж плачуть" і "Дика Роза", 19 жовтня відзначає ювілей. Зірці виповнюється 70 років.

Gazeta.ua розповідає маловідомі факти й показує, як змінилася акторка від дня випуску серіалу.

Майбутня знаменитість народилася у бідній родині. Після розлучення батьків стало ще важче: її мати Соккоро Кастро на невелику зарплатню секретаря утримувала чотирьох дітей. Вероніка має двох братів і сестру.

Мексиканська акторка, співачка і телеведуча Вероніка Кастро, яка запам'яталася глядачам у серіалах "Багаті теж плачуть" і "Дика Роза", 19 жовтня відзначає ювілей – 70 років
Фото: eastnews.ua
Кастро стала популярною після серіалів "Багаті теж плачуть" і "Дика Роза"
Мексиканська акторка, співачка і телеведуча Вероніка Кастро, яка запам'яталася глядачам у серіалах "Багаті теж плачуть" і "Дика Роза", 19 жовтня відзначає ювілей – 70 років
В юності акторка часто брала участь у зйомках у фотоновелах – дуже популярних брошурках
Її кар'єра різко змінилася після зйомок у телесеріалі "Багаті теж плачуть". Цей серіал став успішним у Латинській Америці, Іспанії, Франції, Італії, Китаї і на Філіппінах

В юності акторка часто брала участь у зйомках у фотоновелах – дуже популярних брошурках, де на кожній сторінці під фотографіями містилися написи з двох-трьох речень. А в 16 років вона з'явилася оголеною у мексиканському журналі Caballero. Паралельно з цим вона шукала роботу в кіно.

Її кар'єра різко змінилася після зйомок у телесеріалі "Багаті теж плачуть". Цей серіал став успішним у Латинській Америці, Іспанії, Франції, Італії, Китаї і на Філіппінах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жан-Клод Ван Даму – 62. Архівні фото актора з найсексуальнішими ногами Голлівуду

1987 року вона зіграла головну роль у серіалі "Дика Роза". Основна пісня цього серіалу, яка також називається Rosa salvaje (у перекладі з іспанської – "Дика Роза". – Gazeta.ua), стала її хітом.

Зірка жодного разу не виходила заміж, а її особисте життя завжди було предметом для чуток. Кастро має двох дітей – латиноамериканський співак і композитор Крістіан Кастро, який народився 1974 року, і Мішель Кастро, який з'явився на світ 1984-го.

З 1990-х років Кастро веде різні шоу. А 2019 року артистка оголосила про завершення кінокар'єри.

За останні роки зовнішність акторки дуже змінилася. Подейкують, що зірка не захотіла змиритися зі старінням, тому зверталася до пластичних хірургів. Шанувальники "Дикої Рози" відзначають, що зараз вона має вигляд, як жертва пластичних операцій.

Мексиканська кінозірка Вікторія Руффо стала популярною після участі в серіалі "Просто Марія". Сльозливе телешоу випустили 1989 року, і воно одразу отримало прихильників.

За сюжетом, бідна дівчина переїжджає в Мехіко в пошуках роботи. Там знайомиться з аристократом. Пара закохується. Марія, яку і зіграла Руффо, народжує коханому сина. Однак під тиском родичів вони змушені розійтися. Після цього доля ще випробує її на міцність.

Зараз ви читаєте новину «Вероніці Кастро – 70. Як змінилася зірка серіалу "Дика Роза"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі