четвер, 08 лютого 2024 17:50

Ізраїль на Євробаченні представить співачку, яка виступала в Росії
3

Еден Голан
Фото: Скріншот
Еден Голан
Еден Голан

Ізраїль представить на Євробаченні 20-річну Еден Голан. Артистка протягом 13 років жила в Росії і виступала в анексованому Криму.

В інтерв'ю ізраїльським ЗМІ, виконавиця зазначила, що в п'ять років разом з батьками переїхала до Москви у зв'язку з роботою батька. На батьківщину вони повернулися два роки тому, після початку повномасштабного вторгнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мірошниченко прокоментував "проплачену перемогу" на нацвідборі та назвав суму свого гонорару

У 2015 році Іден взяла участь у відборі на "Дитяче Євробачення" від Росії. У 2016 році батьки відправили її виступати на дитячій "Новій хвилі" в тимчасово окупованому Криму в таборі "Артек".

"Навіть через 13 років я не звикла до менталітету, атмосфери й сірості. Москва - дивовижне місто, але я не можу сказати, що там мені було добре на душі", - висловилася співачка.

68-й пісенний конкурс Євробачення у травні 2024 року прийматиме шведське місто Мальме. Гранд-фінал Євробачення-2024 проведуть 11 травня. Півфінали відбудуться 7 та 9 травня.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль на Євробаченні представить співачку, яка виступала в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі