середа, 23 серпня 2023 04:06

Ivan NAVI вперше став батьком: незвичне ім'я і перші фото малюка

Співак Ivan NAVI вперше став батьком. У артиста народився хлопчик, якого назвали Дарій.

Первісток народився з вагою 3850 кг. Перші фото малюка знаменитість виклав в Instagram.

"Сяркевич Дарій Іванович. Люблю тебе, сину", – підписав знімки співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дворічний син Добриніна й Квіткової потрапив у лікарню

Автор: instagram.com/ivan_naviofficial
  Ivan NAVI вперше став батьком
Ivan NAVI вперше став батьком

Прихильники й колеги музиканта привітали його.

"Вітаю. Нехай росте на радість батькам", "Іване, оце несподіванка. Щасливої долі малечі", Ого, оце новини. І ніхто ніколи не бачив дружини Івана", "Нехай буде найздоровішим хлопчиком. Мамі легкого відновлення і сил", "Наш довгоочікуваний Дарусик. Вітаю із синочком, люблю безмежно", "Ти будеш найкращим в світі батьком. Всього найкращого Дарусику", – писали в коментарях.

Нещодавно, ведучий Тимур Мірошниченко з дружиною Інною всиновили хлопчика, Марселя, якому два роки. Дитина народилась дуже рано з вагою 1,4 кг. Через це у нього є проблеми з психологічним розвитком. Крім цього, у названого сина Мірошниченків викривлена грудна клітка, є травми головного мозку. Також у хлопчика грижа і проблеми з очима. Раніше Мірошниченки повідомляли, що від малюка багато хто відмовлявся. Але їх не зупинило навіть те, що він може ніколи не заговорити.

Зараз ви читаєте новину «Ivan NAVI вперше став батьком: незвичне ім'я і перші фото малюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі