середа, 23 серпня 2017 14:43

Хакери опублікували фото оголеної Майлі Сайрус у ліжку з подружкою
11

Майлі Сайрус і Стелла Максвелл
Майлі Сайрус і Стелла Максвелл
Майлі Сайрус і Стелла Максвелл
Майлі Сайрус і Стелла Максвелл
Майлі Сайрус і Стелла Максвелл

У Мережу потрапили фотографії співачки Майлі Сайрус з її подругою моделлю Стелою Максвел. На приватних кадрах, які вкрали хакери, артистки зображені в більш ніж відвертих позах.

Відверті кадри були опубліковані на порталі Celeb Jihad, після чого з неймовірною швидкістю поширилися по всім соціальним мережам. На кількох знімках Сайрус сфотографована в компанії новозеландської моделі Стелли Максвелл (Stella Maxwell). Судячи з характеру селфі, хакери зламали особисті телефони зірок.

Одна з фотографій Сайрус викликала особливо бурхливе обговорення. На знімку співачка, судячи з усього, справляє нужду на вулиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хакери злили в мережу оголені фото зірки "Сутінків"

Адміністрація порталу Celeb Jihad вже прокоментувала публікацію скандальних фотосесій. Про знімках Майлі вони висловилися в негативному ключі, обізвавши спосіб життя поп-діви істинною "деградацією".

У 2014 році в Голлівуді трапився найгучніший сексуальний скандал в історії: в руки хакерів форуму 4chan потрапили сотні фотографій оголених зірок з їх особистих сховищ iCloud. Тоді в Мережу витекли домашні знімки Дженніфер Лоуренс, Кейлі Куоко, Кейт Аптон, Аріани Гранде, Кірстен Данст, Леї Мішель і ще близько ста знаменитостей. Хакером виявився 29-річний американець Едвард Маєрчик з Чикаго, якого засудили до дев'яти місяців позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Хакери опублікували фото оголеної Майлі Сайрус у ліжку з подружкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі