четвер, 14 травня 2009 15:33

Горда Лобода побажала Приходько зморшок (ФОТО)

Ще свіже в пам"яті скандальне інтерв"ю Анастасії Приходько, в якому вона назвала Лободу розпусною жінкою. Тоді Світлана не стала реагувати на цей випад своєї конкурентки. Вчора ж у співачок був шанс з"ясувати стосунки віч-на-віч. Річ у тому, що Світлану запросили на російську вечірку, де господарювала Анастасія Приходько. Запросила не особисто Анастасія - організатори. Сама ж Приходько не спромоглася навіть привітати Лободу. Світлана ж, навпаки, зі сцени побажала успіхи своїй конкурентці.

- Я бачила її номер, бачила відео, де вона перетворюється на стареньку. Це хороший перформанс. І я хочу побажати їй, щоб в житті зморшки на її обличчі з"являлися тільки від щастя, від усмішок. І, звичайно, бажаю їй перемоги на Євробаченні.

Між тим, під час генеральної репетиції другого півфіналу, наша Лобода викликала фурор. Серед решти фаворитів конкурсу українська співачка вигідно відрізнялася складністю та драйвовістю свого номеру.

За матеріалами E-motion.com.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Горда Лобода побажала Приходько зморшок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі