понеділок, 25 березня 2024 17:44

Енн Хетевей у прозорому ліфі та латексі знялась для обкладинки глянцю
8

Енн Хетевей знялась для обкладинки Vanity Fair
Фото: Norman Jean Roy
Енн Хетевей знялась для обкладинки Vanity Fair
Енн Хетевей знялась для обкладинки Vanity Fair
Енн Хетевей знялась для обкладинки Vanity Fair
Енн Хетевей знялась для обкладинки Vanity Fair

Американська акторка Енн Хетевей знялась для обкладинки видання Vanity Fair.

Знаменитість приміряла відверті образи. Позувала в прозорій білизні, шкіряному ліфі та латексному боді. Крім цього Хетевей постала перед камерою у піджаку та спідниці з бахромою, яка майже не прикривала її сідниці.

В інтерв'ю зірка пригадала початок своєї кар'єри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардаш'ян розійшлась із молодшим на 12 років футболістом - ЗМІ

"Всі поради, які мені давали були спрямовані на мій захист. Мені казали: "Всі довкола небезпечні і всі намагатимуться від тебе щось отримати". Люди ще тоді радили мені одягти "броню" і тримати дистанцію, мати, скажімо, двох різних себе. Мені такий спосіб здається надзвичайно заплутаним. Тому я так і не роблю. Я не маю "броні" на собі. Ми живемо у такому брутальному, іронічному, постмодерніському моменті, коли кожен вважає, що якщо ти щирий, то в тобі багато лайна", - поділилась акторка.

Додала, що найскладнішим для неї був 2015-й рік. Тоді вона пережила викидень.

"То був перший раз, коли (робота - Gazeta.ua) не допомогла (пережити - Gazeta.ua). Я грала в п'єсі, в якій мені треба було народжувати дитину на сцені. Кожного разу", - пригадала Енн.

Австралійська акторка Ніколь Кідман знялась для обкладинки американського Elle. Перед камерою зірка постала у відвертих образах. Одягла чорний жакет і панчохи в тон. Вона зібрала волосся у низький пучок і зробила яскравий макіяж.

Зараз ви читаєте новину «Енн Хетевей у прозорому ліфі та латексі знялась для обкладинки глянцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі