пʼятниця, 18 серпня 2023 09:20

"Є питання зі здоров'ям" – Астаф'єва вперше розказала, чи хоче мати дітей
5

Даша Астаф'єва розказала чи хоче мати дітей
Фото: instagram.com/da_astafieva
Даша Астаф'єва розказала чи хоче мати дітей
Даша Астаф'єва розказала чи хоче мати дітей
Даша Астаф'єва розказала чи хоче мати дітей
Даша Астаф'єва розказала чи хоче мати дітей

Співачка та модель Даша Астаф'єва вперше розповіла, чи хоче мати дітей.

Артистка заявила, що думала над всиновленням. Але вона має приклади, коли це погано закінчилося як для дітей, так і для їх всиновлювачів. Про це розказала в інтерв'ю Славі Дьоміну.

"Мої рідні взяли двох дітей і все погано закінчилося. Було все, і гроші, і виховання, і класні школи. Але в певний момент вони почали бити дітей, погрожувати, що вб'ють ножицями, потім закінчилося тим, що діти втекли від батьків. А батьки почали хворіти. Мене завжди лякало, що природа може бути сильнішою, ніж твоя ситуація", – зізналась зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від "гидкого каченяти" до головного секс-символу країни: найяскравіші фото Даші Астаф'євої

Астаф'єва додала, що зараз на 100% не готова стати матір'ю. Лікарі рекомендують їй відпочити.

"Є питання зі здоров'ям. Як виявилося, багато всього від нервів. Як би банально і по-радянськи це не звучало, але дуже багато нервових станів", – поділилась модель.

Про те, що Астаф'єва більше не самотня, стало відомо навесні. Зірка тримає свого нового обранця в таємниці й практично нічого про нього не розповідає. Однак нещодавно співачка таки вирішила трохи розповісти про свої стосунки. Зокрема, Астаф'єва в інтерв'ю Маші Єфросиніній поділилися історією знайомства з бойфрендом. Зі слів зірки, коханий оригінально підкорив її серце, і вона таких чоловіків ніколи не зустрічала.

Зараз ви читаєте новину «"Є питання зі здоров'ям" – Астаф'єва вперше розказала, чи хоче мати дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі