пʼятниця, 04 серпня 2023 13:14

Від "гидкого каченяти" до головного секс-символу країни: найяскравіші фото Даші Астаф'євої
21

Даша Астаф'єва відзначає 38-річчя
Фото: instagram.com/da_astafieva
Даша Астаф'єва відзначає 38-річчя
Даша Астаф'єва відзначає 38-річчя
Даша Астаф'єва відзначає 38-річчя
Даша Астаф'єва відзначає 38-річчя

Сьогодні, 4 серпня, популярна українська співачка, акторка, модель і волонтерка Даша Астаф'єва відзначає 38-річчя.

Gazeta.ua зібрала найяскравіші фото зірки й розповідає цікаві факти з біографії сьогоднішньої іменинниці.

Майбутня зірка народилася у Дніпропетровській області. У шкільні роки дівчина росла "гидким каченям". З неї часто глузували однокласники як за вкрите алергічним висипом обличчя, так і за худорляву комплекцію.

Зразковою ученицею вона також не була. В атестаті Астаф'євої чотири трійки з точних наук. Вона пояснювала, що отримувала "незадовільно" з поведінки і не користувалася любов'ю у деяких вчителів.

Після закінчення школи вступила на режисерський факультет Дніпропетровського театрального коледжу. Через кілька років вона зізналася в одному з інтерв'ю, що її вибір був повністю самостійний.

"Мати порадила вибрати те, до чого лежить душа. Сказала, що не можна ламати себе заради фінансової або іншої вигоди і займатися нелюбою справою. Так я вступила на режисерський факультет", – пояснювала зірка.

Кар'єра співачки

Переїхавши до Києва познайомилася з продюсером Юрієм Нікітіним, від якого пізніше отримала пропозицію взяти участь в українській "Фабриці зірок". З 2007 почала займатися вокалом професійно.

Астаф'єва стала популярною завдяки участі у групі Nikita. У березні 2009 року колектив випустив дебютний альбом "Машина".

Автор: tochka.net
  До складу Nikita вона увійшла разом з Юлею Кавтарадзе, колишньою учасницею групи А.Р.М.І.Я.
До складу Nikita вона увійшла разом з Юлею Кавтарадзе, колишньою учасницею групи А.Р.М.І.Я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даша Астаф'єва показала, який мала вигляд у дитинстві

Модельна кар'єра

Зірка почала мріяти про кар'єру моделі Playboy з дев'яти років.

У 16 років дівчина брала участь у конкурсі краси, який проходив у Дніпрі. Там вона познайомилася з моделлю з Данії, яка і порадила їй спробувати себе як фотомодель.

Коли дівчина прийшла в студію зробити портфоліо, фотограф запропонував їй знятися оголеною, на що вона погодилася, не бентежачись. За словами Астаф'євої, коли вона вперше роздяглася, то не мала ідеальних жіночих форм.

"У мене був перший розмір грудей і спортивна фігура – я займалася акробатикою. А потім раптом стала розквітати. Напевно, я сама до себе "притягнула" фігуру", – розповідала.

З 16 до 20 років фотосесії в Астаф'євої проходили майже щодня. Один відомий фотограф, який цікавився двійниками, побачивши фотографії Астаф'євої, вважав, що вона зовні схожа на Бетті Пейдж — американську модель 1950-х років. У її ролі й пройшла перша серйозна фотосесія знаменитості.

У квітні 2006 Астаф'єва стала "playmate місяця" українського видання Playboy, а вже в наступному 2007 році вона виграла титул "дівчини року".

Автор: Playboy Ukraine
  Астаф'єва – це "символ еротичної фотографії та мрія кожного чоловіка"
Астаф'єва – це "символ еротичної фотографії та мрія кожного чоловіка"

Фотосесію Астаф'євої для українського випуску Playboy передрукували 15 видань журналу в усьому світі. Після того, як фотографії потрапили в американську редколегію в червні 2008 року, дівчину запросили на зйомки в США. Астаф'євій запропонували взяти участь у конкурсі на ювілейну обкладинку на честь 55-річчя журналу.

Зірка знімалась у популярних українських фільмах "Свінгери", "Поцілунок на мільйон", "Ніч святого Валентина", "Кошмарний директор, або Школа №5" та інші.

Особисте життя

Першим її коханням був хлопець зі школи, відносини з яким тривали сім років.

"Мені було 17 років, мені дуже подобався один хлопець, і я робила всі перші кроки сама. Так, я була настільки закохана, що першою спокусила його", – згадала.

Причиною розриву стали різні життєві інтереси.

Зараз зірка перебуває у стосунках. Вона тримає свого нового обранця в таємниці й практично нічого про нього не розповідає. Каже лише те, що коханий оригінально підкорив її серце, і вона таких чоловіків ніколи не зустрічала.

Волонтерство

З початку повномасштабного вторгнення Астаф'єва приєдналася до волонтерського руху. Вона допомагає українській армії у боротьбі з російськими окупантами.

23 травня 2022 року зірка показала в Instagram унікальну "газету" із сенсаційною новиною про президента РФ Володимира Путіна. На знімку модель постала за столиком у вуличному кафе, тримаючи в руках газету The New York Times із промовистим заголовком Putin Poisoned (Путіна отруїли).

Вона написала, що це бажання багатьох людей і зізналася, що її мрії здійснюються.

Автор: instagram.com/da_astafieva
  Астаф'єва з перших днів повномасштабного вторгнення допомагає українським військовим
Астаф'єва з перших днів повномасштабного вторгнення допомагає українським військовим

Артистка раніше мала багато родичів та друзів у Російській Федерації. Але з початком повномасштабного вторгнення майже всі "розвіялися". Проте Астафʼєва листується з гумористкою Катериною Варнавою та коміком Семеном Слєпаковим. Також вона має багато родичів по лінії тата, але з ними не підтримує звʼязок, бо вони "зомбовані російською пропагандою".

Зараз ви читаєте новину «Від "гидкого каченяти" до головного секс-символу країни: найяскравіші фото Даші Астаф'євої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі