пʼятниця, 02 листопада 2012 09:46

Джонні Депп знайшов дівчину своєї мрії

Джонні Депп знайшов дівчину своєї мрії
Актор з Ембер Херд проводять відпочинок на Багамах Фото: film.ru

Джонні Депп повернувся до колеги по фільму "Ромовий щоденник". За чутками, актор вирішив, що саме Ембер Херд - дівчина його мрії. Принаймні, на сьогоднішній день.

У червні було оголошено про розставання 49-річного голлівудського актора з французькою актрисою і співачкою Ванессою Параді. Подейкували, не обійшлося без зради - після спільних зйомок і промоушен-турне Депп всерйоз захопився 26-річною Ембер.

Але після нетривалої інтрижки Херд вирішила побути на самоті. А Джонні - повернутися до Ванесси. Однак возз'єднання у пари не вийшло. Зате зараз акторові вдалося повернути розташування колишньої подруги. Як пише The Sun, зірка використовувала всю свою чарівність. У хід пішли шикарні букети троянд, що присилалися щодня, приємні подарунки та навіть поема, написана особисто Джоні на честь Ембер.

Зрештою, дівчина вирішила дати знаменитості ще один шанс і в компанії Деппа відправилася на його острівець, розташований на Багамах.

"Незважаючи на те що між Ембер і Джонні виникло сильне тяжіння, вона відчувала, що необхідний якийсь час їм обом побути на самоті. Але Джоні не хотів упускати її. Він витратив масу зусиль. Обидва захоплюються літературою, і він вирішив використати цю обставину, - розповіло джерело з оточення Деппа. - Пару тижнів тому вони відправилися відпочити на його острів. І повернулися вже як пара. Депп дуже радий і вже заявив, що не відпустить таку красиву і інтелігентну дівчину".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я плакала кілька років після цієї історії ..." - Кейт Мосс про розставання з Джонні Деппом

Тепер пара мало не кожну ніч проводить в особняку Джонні. Але Ембер попросила зірку не поспішати і не сприймати їхні стосунки занадто серйозно.

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп знайшов дівчину своєї мрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі