середа, 08 лютого 2017 11:50

Джіджі Хадід назвали расисткою

Джіджі Хадід назвали расисткою

Модель Белла Хадід на своїй сторінці в Instagram опублікувала відео зі старшою сестрою Джіджі і подругою. Дівчата відвідали азіатський ресторан, і Джіджі, побачивши печиво у формі голови Будди, наблизила його до обличчя і примружила очі, копіюючи божество.

Після того як ролик був опублікований, багато розкритикували 21-річну модель, назвавши дівчину расистом, а її поведінку - неприпустимою. Інші ж, навпаки, заступилися за Джіджі і переконані, що це був всього лише жарт.

Розгнівані користувачі інтернету стали писати в Twitter:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Белла Хадід не поділила з Селеною Гомес хлопця

"Джіджі облажалася, висміюючи азіатів. Що за фігня?" "Джіджі Хадід знову довела, що вона расист. Прикинуся, що я шокована". "Джіджі, а ти знаєш, що твоя подруга наполовину азіатка? Ха, а ти расист".

Частина користувачів встала на захист Джіджі:

"Вона всього лише зробила вираз обличчя, як на печиво", "Ну, вона зробила" азіатське обличчя ", як на печиво. Це всього лише жарт".

Підписники Джіджі в пошуках правди звернулися і до її бойфренда, Зейна Маліка. Один з користувачів запитав виконавця, як він ставиться до того, що його дівчина висміює азіатів.

"Повірте мені, їй подобаються азіати", - лаконічно відповів Малік, додавши смайлик, що підморгує. Сам Зейн Малік має пакистанське походження.

На цьому тижні Джіджі Хадід з'явилася на обкладинці китайського Vogue. Інцидент з печивом модель коментувати відмовилася.

Зараз ви читаєте новину «Джіджі Хадід назвали расисткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі