пʼятниця, 26 квітня 2013 11:12

Джессіці Альбі не соромно вдягти міні-шорти
7

Американська актриса Джессіка Альба знялася в новій фотосесії для цифрового журналу Net-A-Porter.

31-річна красуня постала на сторінках цифрового видання популярного інтернет-магазину дизайнерського одягу Net-A-Porter в стильних образах, продемонструвавши свою струнку фігуру в нарядах з нових колекцій іменитих дизайнерів.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Джессіка Альба навіть і не думає приховувати свою підтягнуту фігуру

В інтерв'ю з журналом Джессіка зізналася, що вони з чоловіком Кешем Ворреном рідко проводять час разом наодинці - турбота про двох дочок забирає чимало часу і сил.

"Нарешті ми з чоловіком знайшли час для спільного відпочинку без дітей, - розповідає Джессіка. - Нещодавно ми повернулися з відпустки, яку провели удвох. Це була перша спільна відпустка за останні шість років. Раніше я не розуміла, наскільки важливо влаштовувати собі романтичні канікули без дітей. Але як тільки я повернулася додому, я зрозуміла, що це був незабутній тиждень - час, проведений разом допоміг нам усвідомити, наскільки ми любимо один одного. Ми з чоловіком - кращі друзі, і у нас є двоє прекрасних дітей, яких ми любимо більше за все у світі. Але в той же час, наші стосунки потребують таких короткочасних, але неймовірно важливих канікул лише для нас двох".

Зараз ви читаєте новину «Джессіці Альбі не соромно вдягти міні-шорти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі