пʼятниця, 07 грудня 2012 14:19

Журналісти підозрюють Джесіку Альбу у третій вагітності

Джессіка Альба знову вагітна, рапортує таблоїд National Enquirer. З моменту народження другої доньки, Хевен Гарнер, пройшло більше року, і зараз, за словами друзів, актриса знову готується до поповнення. До речі, мати менше трьох дітей в Голлівуді нині вважається непристойним.

"Я живу чітко за розкладом, - розповіла якось актриса. - Це допомагає мені залишатися при здоровому розумі (сміється). Неможливо осягнути неосяжне, тому я просто намагаюся робити якомога більше і жити сьогоднішнім днем".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Джессіка Альба навіть після двох вагітностей може похвалитися красивим тілом

"Джессіка дуже щаслива, - стверджує якесь джерело з оточення актриси. - Так, вона дуже сильно зайнята, і їй доведеться серйозно переглянути свій робочий розклад на наступний рік. Але вона не може дочекатися, коли ж знову стане мамою".

Втім, за інформацією gossipcop.com, насправді Альба цілком спокійно може почекати. "Тому що надійне джерело спростувало всі чутки про цікавий стан актриси", - уточнює інтернет-видання.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти підозрюють Джесіку Альбу у третій вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі