четвер, 15 березня 2012 11:13

Джессіка Альба показала своїх дочок на сторінках журналу
5

Джессіка Альба разом зі своїми доньками знялася у фотосесії для журналу Parenting. В інтерв'ю виданню зірка розповіла про те, що готова пожертвувати зйомками в кіно заради дітей. Крім того актриса готується запустити власну дитячу лінію.

Для видання Джессіка позувала разом з доньками Онор Мері і Хейвен Гарнер. Судячи з фотографій, актриса по повній програмі насолоджується материнством і намагається створити максимально затишну обстановку в будинку для малят.

В інтерв'ю Альба розповіла про своє нове підприємство Honest Company. За словами зірки, вона провела зустріч з одним з лідерів екомедицини, доктором Крістофером Гевігеном, і запропонувала спільно заснувати компанію, що займається випуском продукції по догляду за дітьми.

"Ми пропонуємо підгузки, серветки і туалетні приналежності, які не містять шкідливих хімікатів. І знаєте, це дуже симпатична продукція", - говорить Джесс.

Здоров'я доньок, їхня радості і маленькі проблеми зараз стоять для актриси на першому місці.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Джессіка Альба вразила стрункою фігурою

"Я весь час думаю про те, що повинна проводити більше часу вдома. Я навіть обладнала дитячий куточок в офісі, щоб дівчатка могли проводити зі мною час на роботі. Якщо мене немає вдома весь день, то ввечері я точно проведу час з сім'єю".

"Коли я була дитиною, то обіцяла собі, що, ставши мамою, ніколи не буду говорити моїм дітям: "Зроби так, як я сказала!" - продовжує Альба. - Я думала, що буду все докладно пояснювати. Але зараз дівчатка роблять, що я говорю, без всяких пояснень".

"Я люблю своїх маляток, - запевняє зірка. - Вони повністю змінили моє життя. Після народження дівчаток я зрозуміла, що завжди мріяла про це. Вони - головний сенс мого життя".

Зараз ви читаєте новину «Джессіка Альба показала своїх дочок на сторінках журналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі