вівторок, 20 вересня 2011 10:50

Дженніфер Лопес прийшла до Марка Ентоні на день народження
7

У минулу суботу, 17 вересня, Марк Ентоні відзначив своє 43-річчя. Напередодні співак відсвяткував день народження в компанії дочки, близьких друзів і шанувальників, влаштувавши концерт в Маямі, на якому, на жаль, не була помічена його колишня дружина Дженніфер Лопес, хоча вона в цей час теж знаходилася в Майамі.

Однак, як з'ясувалося пізніше, запевнення в тому, що вони підтримують хороші дружні стосунки, дійсно виявилися не просто словами. Не з'явившись на концерті напередодні дня народження Марка Ентоні, Дженніфер Лопес прийшла привітати його безпосередньо в день свята і привела з собою діточок, близнят Макса й Емму. Все сімейство було помічено папараці біля басейну в розкішному особняку іменника.

Схоже, на один день колишнє подружжя забули про всі розбіжності і просто добре проводили час, радіючи можливості побути з дітьми і відпочити.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес прийшла до Марка Ентоні на день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі