пʼятниця, 05 серпня 2011 10:52

Дженніфер Лопес пішла від чоловіка через відсутність романтики

42-річна голлівудська актриса і співачка Дженніфер Лопес зізналася, що вирішила розлучитися з 42-річним американським співаком Марком Ентоні, тому що їй не вистачало романтики в стосунках з ним.

"Я безнадійно романтична і пристрасна людина, коли справа стосується кохання. Іноді ми не усвідомлюємо, що йдемо на компроміси. Йшлося про те, щоб зрозуміти, що людина тобі не підходить, що ця людина не ставиться до тебе, так як потрібно, що вона веде себе неправильно по відношенню до себе самої. І якби я залишилася, то я вчинила б неправильно по відношенню до себе самої. Я достатньо люблю себе, щоб залишити все це позаду", - розповіла Дженніфер Лопес.

Незважаючи на рішення розірвати стосунки з чоловіком, зірка тепло про нього відгукується.

"Я буду завжди поважати Марка, як співака і артиста. Разом ми могли творити чудеса, і ми їх робили. Він завжди буде присутнім у моєму житті. Він завжди займатиме особливе місце в моєму серці, як батько моїх дітей", - пообіцяла Дженніфер Лопес.

Нагадаємо, Дженніфер і Марк заявили про намір розлучитися в середині липня після семи років шлюбу і народження близнят Макса та Емі.

Дженніфер Лопес, для якої шлюб з Марком Ентоні був третім за рахунком, вірить, що ще знайде своє справжнє кохання.

"Іноді все виходить не так, як хотілося, і це сумно. Але щодо любові я залишаюся вічною оптимісткою. Я вірю в кохання. Це як і раніше моя головна мрія. Я налаштована позитивно, я сповнена рішучості жити далі, ростити моїх дітей і постараюся бути на висоті як мати, як артистка, як людина", - запевняє співачка.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес пішла від чоловіка через відсутність романтики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі