четвер, 28 квітня 2011 09:49

Дженніфер Еністон планує купити пентхаус за $ 5,9 млн
9

Протягом декількох останніх місяців Дженніфер Еністон займається операціями з нерухомістю - продає старий будинок і, здається, купує новий. Подейкують, актриса готова придбати пентхаус у Нью-Йорку замість особняка в Голлівуді.

Нова квартира, за повідомленнями, коштує 5,9 мільйонів доларів. У той час як колишній будинок актриси стояв 42 мільйони доларів, щоправда купувала вона його дешевше, стільки особняк коштував вже після того, як Еністон його переробила. Потім будинок став їй здаватися аж надто розкішним, і вона вирішила бути простіше, продати його і придбати більш відповідне житло.

У пентхаусі на Вест-Віллідж, кажуть, всього одна спальня і одна ванна кімната. Зате там є величезна тераса, з якої відкривається приголомшливий вид на місто. Також у квартирі, зрозуміло, є кухня, їдальня і вітальня. Квартира досить сучасна, в ній немає "розмаху" - швидше, виключно необхідні зірці рівня Еністон предмети.

Щоправда, агенти з нерухомості поки ніяк не коментують інформацію про можливу покупку пентхауса.

"Інформація про те, що вона купує квартиру в Нью-Йорку, з'являється приблизно три-чотири рази на рік. У кінцевому рахунку вони коли-небудь стануть правдиві, вона хоче апартаменти в Нью-Йорку, але ми не станемо робити заяв з приводу того, коли це відбудеться", - підкреслили вони.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон планує купити пентхаус за $ 5,9 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі