вівторок, 28 вересня 2010 14:04

Анджеліна Джолі намагається помиритися з Дженніфер Еністон

Анджеліна Джолі намагається помиритися з Дженніфер Еністон

Знаменита актриса Анджеліна Джолі написала листа Дженніфер Еністон. Послання було написане виключно в доброзичливому тоні. Зірка серіалу "Друзі" була в шоці.

"Джен була впевнена в тому, що її розігрують, - розповів приятель актриси. - Але перечитавши лист ще раз, вона зрозуміла, що він дійсно написаний самою Анджеліною. Лист був дуже добрим і щирим, і це приємно здивувало Дженніфер. Вона чудово розуміє, яких зусиль доклала Енджі, аби написати його".

За інформацією таблоїду National Enquirer, котрий, до речі, не раз повідомляв про "швидке розставання Бранжеліни", Джолі вирішила покінчити з багаторічною ворожнечею, а заразом і позбавитися від негативу.

Раніше Джолі зізналася, що їй фактично ні з ким поговорити по душах. У зірки практично немає друзів, і відверті бесіди вона може вести лише з Бредом.

"Анджеліна не хоче, щоб її життя складалося з негативної енергії, - говорить джерело з оточення багатодітної голлівудської знаменитості. - Вона втомилася від того негативу, який існує між нею і Дженніфер. Для неї було дійсно складно переступити через себе і написати своїй суперниці примирливий лист. Звичайно, це звучить як божевілля, але вона вирішила письмово помиритися з Дженніфер і запропонувати їй залишити ворожнечу у минулому. Для тих, хто знає характер Енджі, такий вчинок зовсім не виглядає несподіваним! Вона абсолютно непередбачувана".

"Вона написала, що Дженніфер буде хорошою і люблячою матір"ю, - додає джерело. - Бред був дуже радий, коли дізнався, що Енджі зважилася на це. Він щиро любить їх обох і давно мріє про їхнє примирення".

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі намагається помиритися з Дженніфер Еністон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі