понеділок, 25 січня 2010 12:43

Сім"я Бреда Пітта закликає актора порвати з Анджеліною Джолі

Сім"я Бреда Пітта закликає актора порвати з Анджеліною Джолі

Анджеліна Джолі і Бред Пітт відвідали каліфорнійського адвоката, який спеціалізується на розлученнях, повідомляє The Sun.

Відносини між Піттом і Джолі впродовж минулого року, а особливо останніх декількох місяців, погіршилися. Пара намагається їх врятувати лише задля своїх 6-ти дітей. Пітт провів минулий уікенд в Лос-Анджелесі, де був помічений в товаристві колишньої дружини Дженніфер Еністон.

За словами брата Бреда - Дуга, під час відвідин свого брата на Різдвяні свята, він закликав його махнути рукою на свої стосунки з Джолі. На думку Дуга, союз з Джолі робить його брата нещасним.

Однією з причин конфлікту між Анджеліною Джолі і Бредом Піттом стало бажання актриси усиновити ще одну дитину з Сирії або з Гаїті. За чутками, Бред Пітт вважає, що їхній сім"ї шістьох дітей достатньо (трьох рідних і трьох прийомних). Після розриву опіка над дітьми буде спільною, але всі вони постійно проживатимуть з матір"ю.

Ані Бред Пітт, ані Анджеліна Джолі, ані представники юридичної фірми поки не прокоментували повідомлення про розрив, що з"явилися в ЗМІ. Стосунки пари почалися в 2004 році на зйомках фільму "Містер і місіс Сміт". Джолі і Пітт ніколи не були одружені: пара вирішила обмежитися цивільним шлюбом.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Сім"я Бреда Пітта закликає актора порвати з Анджеліною Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі