понеділок, 14 лютого 2022 08:34

Джамала з Кароль у нацвідборі на Євробачення, а Нікітюк у басейні - як зірки провели вихідні
5

Акторка, блогерка та виконавиця Анна Трінчер повернулася на сцену. Після пластичної операції зі збільшення грудей та відпочинку в Єгипті зірка виступила в Києві. Для суботнього концерту обрала те саме сміливе вбрання, за яке її раніше захейтили користувачі мережі. Сценічний костюм створює ілюзію, ніби співачка майже оголена.

Gazeta.ua розповідає, як зірки провели вихідні.

Блогерка й переможниця "Холостяка-10" Даша Квіткова, яка нещодавно повернулася з відпустки на Сейшелах, відсвяткувала день народження сина. Її первістку Леву, батьком якого є колишній "холостяк" Нікіта Добринін, виповнилося 7 місяців. Квіткова показала знімки, на яких позувала із сином біля святкового торту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нікітюк посвітила бюстом, а учасниця "ВІА Гри" повигиналася в ліжку - що публікують зірки в мережі

Американська топмодель Кендалл Дженнер показала, як займалася йогою в неділю, 13 лютого. Зірка позувала в чорному комплекті спортивного вбрання. На фото тримає склянку з водою та лимоном.

Телеведуча Леся Нікітюк проводить відпустку в Таїланді, звідки дражнить підписників сонячними фото. Зірка позувала в трендовому купальнику, пікантно випнувши сідниці. У суботу, 12 лютого, відпочила в басейні.

Артистки Джамала й Тіна Кароль провели суботній вечір у суддівських кріслах. Вони були членами жюрі нацвідбору на Євробачення-2022, переможницею якого стала Alina Pash. Для заходу обрали вишукані образи: Кароль з'явилася у чорній сукні зі спущеними плечима від українського бренду TTSWTRS, а Джамала вдягнула фіолетовий кроп-топ з об'ємними рукавами та чорну мініспідницю.

Акторка, блогерка та виконавиця Анна Трінчер повернулася на сцену
Фото: instagram.com/annatrincher_official
Блогерка й переможниця "Холостяка-10" Даша Квіткова, яка нещодавно повернулася з відпустки на Сейшелах, відсвяткувала день народження сина Лева
Телеведуча Леся Нікітюк проводить відпустку в Таїланді, звідки дражнить підписників сонячними фото
Американська топмодель Кендалл Дженнер показала, як займалася йогою в неділю, 13 лютого
Артистки Джамала й Тіна Кароль провели суботній вечір у суддівських кріслах

Співачка Слава Камінська не лише публікує ніжності з ексчоловіком Едгаром. Суботу, 5 лютого, провела в бані разом із дітьми Леоном і Лаурою. На одному із фото позувала в басейні.

Зараз ви читаєте новину «Джамала з Кароль у нацвідборі на Євробачення, а Нікітюк у басейні - як зірки провели вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі