неділя, 13 лютого 2022 08:31

Нікітюк посвітила бюстом, а учасниця "ВІА Гри" повигиналася в ліжку - що публікують зірки в мережі
10

Телеведуча Леся Нікітюк насолоджується відпочинком на Пхукеті в Таїланді. З курорту публікує пікантні фото в Instagram, якими підкорює мережу. На одній із серій сонячних знімків постала в монокіні головного кольору 2022-го за версією Pantone - Very Peri. Трендовий купальник вдало підкреслив спокусливі принади зірки.

Gazeta.ua зібрала найгарячіші фото, які публікували зірки цього тижня.

Блогерка Даша Квіткова, яку обрав герой "Холостяка-10" Нікіта Добринін, продовжує тішити фанів світлинами з відпустки. Пара відпочивала на Сейшелах. В один з вечорів Квіткова влаштувала пікантний фотосет у стилі ню. Блогерка позувала топлес на пляжі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стужук у білизні повигиналася перед камерою та поміркувала про світосприйняття

Учасниця гурту "ВІА Гра" Ксенія Попова зачарувала мережу відвертими фото. Зірка повигиналася лише в спідньому. Спокусливе позування влаштувала в ліжку.

Бразильська супермодель та колишній "янгол" Victoria's Secret Алессандра Амбросіо знову вразила підписників порцією сексуальних кадрів. На знімках постала без верху від купальника. Голі груди прикрила руками.

Блогерка Даша Квіткова, яку обрав герой "Холостяка-10" Нікіта Добринін, продовжує тішити фанів світлинами з відпустки
Фото: instagram.com/kvittkova
Бразильська супермодель Жизель Олівейра показалася у "голій" сукні
Учасниця гурту "ВІА Гра" Ксенія Попова зачарувала мережу відвертими фото
Американська фітнес-модель і блогерка Кейтлін Рунк підкорює мережу надвідвертими фото
Телеведуча Леся Нікітюк насолоджується відпочинком на Пхукеті в Таїланді

Співачка Надя Дорофєєва тішить шанувальників відвертими фото. Зірка опублікувала спекотну світлину в Instagram, на якій постала повністю оголена. Інтимні місця прикрила ніжно-рожевою сукнею. А в дописі під провокаційним кадром прорекламувала майбутній реліз.

Зараз ви читаєте новину «Нікітюк посвітила бюстом, а учасниця "ВІА Гри" повигиналася в ліжку - що публікують зірки в мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі