пʼятниця, 10 грудня 2021 01:45

Трінчер наразилася на критику через "голе" вбрання: "Надто вульгарно"

Блогерка, виконавиця і акторка 20-річна Анна Трінчер відвідала церемонію нагородження "Музична платформа". Для виступу підібрала спокусливий образ.

Автор: пресслужба телеканалу "Україна"
  Анну Трінчер розкритикували користувачі мережі через "голий" костюм
Анну Трінчер розкритикували користувачі мережі через "голий" костюм

Зірка мережі здивувала фанатів провокативним вбранням. Вона опублікувала відео, на якому позує в "голому" комбінезоні, в Instagram.

Її одразу ж розкритикувала більшість користувачів мережі:

"Жах. Що в голові", "Це вже надто вульгарно і просто огидно. Яке мистецтво?", "Для стриптиз-клубу те, що треба", "Світ зійшов з розуму. Стільки вульгарності. Уже й не знають, що на себе вдягнути", "Це занадто відвертий образ".

За словами Трінчер, її наречений Олександр Волошин не проти відвертих образів, у яких вона виступає. Зокрема, вбрання на музичній церемонії сподобалося і фанатам зірки серіалу "Школа":

"Вау, яке вбрання. І фігура клас", "Красуня. Неймовірна, талантлива", "Яка ти сексі", "Хочеш увесь світ з розуму звести?", "Крута".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Анна Тринчер (@annatrincher_official)

Самій співачці обтислий комбінезон подобається. На його створення дизайнери витратили лише день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Триколор, ганьба й несмак" - мережа вибухнула обуренням на національний костюм "Міс України-2021"

"Попередній, який я планувала для цього виступу, провалився. Так буває у артистів. Те вбрання мені просто не сподобалося. Я не відчувала себе в ньому, розуміла, що це не я. А в цьому я справді Анна Трінчер", - зазначила вона в мережі.

Співачка, блогерка й акторка Анна Трінчер розсекретила деталі стосунків з блогером-нареченим Олександром Волошином. Зірка серіалу "Школа" поділилася, які пара має традиції.

Зараз ви читаєте новину «Трінчер наразилася на критику через "голе" вбрання: "Надто вульгарно"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі