середа, 09 лютого 2022 01:45

Обраниця "холостяка" влаштувала фотосесію на Сейшелах: "Ретроградний Меркурій не завадив"
5

Блогерка Даша Квіткова разом із чоловіком, ведучим Нікітою Добриніним і сином Левом майже місяць відпочивала на Сейшельських островах. Опублікувала зворушливі фото з відпустки.

В останні дні відпочинку Квіткова та Добринін влаштували фотосесію на березі океану. Під час заходу сонця вони разом із сином позували на білосніжному піску. Блогерка одягнула легкий чорний костюм, що складався з сорочки та штанів. Волосся вклала у природні кучері. Добринін позував у чорній сорочці та шортах, а Лев – у світлому вбранні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ідеальні ноги й сідниці": Остапчук із дружиною демонстрували, як повертаються у форму

Квіткова та Добринін на Сейшелах
Фото: instagram.com/kvittkova
Блогерка з родиною
За сторінкою Квіткової в інстаграмі стежать понад 1,7 мільйона користувачів мережі
Сім'я насолоджується останніми днями на відпочинку
Дарія Квіткова з чоловіком та сином

"Це була хороша подорож, не дивлячись на всі історії та ретроградний Меркурій. Особливо останні п'ять днів залишили великий відбиток. Ми накупалися, засмагли, відпочили та насміялись. Повертаємося додому з новою енергією, планами та ідеями. На нас чекає багато роботи",– написала Квіткова під знімками.

Дружина Микити Добриніна та переможниця шоу "Холостяк" 22-річна Даша Квіткова здивувала шанувальників відвертою світлиною. Ще тоді вагітна блогерка опублікувала в Instagram знімок в еротичному образі, демонструючи довгі ноги й округлий живіт.

Зараз ви читаєте новину «Обраниця "холостяка" влаштувала фотосесію на Сейшелах: "Ретроградний Меркурій не завадив"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі