вівторок, 22 травня 2012 10:15

Дружина Валерія Меладзе подала на розлучення

Дружина Валерія Меладзе подала на розлучення
Співак не зміг уберегти свій шлюб Фото: ИТАР-ТАСС

Відомий виконавець Валерій Меладзе не зміг зберегти свою сім'ю. З чуток, його дружина Ірина все ж подала на розлучення і вибрала для захисту своїх інтересів відомого світського адвоката Олександра Добровінського.

Юрист широко відомий участю в таких гучних сімейних розборках, як скандал між Ольгою і Володимиром Слуцкер, завдяки якому діти залишилися жити з батьком, і судовий розгляд між Русланом Байсаровим та Крістіною Орбакайте, які не могли поділити свого сина Дені. Тепер настала черга для з'ясування стосунків через суд між Іриною і Валерієм Меладзе.

Незважаючи на те що популярний артист усіма силами намагався зберегти 20-річний шлюб зі своєю дружиною і матір'ю трьох доньок, Ірина першою вирішила розрубати гордіїв вузол і подала на розлучення. Однак вона все одно заперечує, що дала справі хід. Але сам захисник Ірини, адвокат Олександр Добровінський, повідомив, що представляє її інтереси. "Так, я є адвокатом Ірини Меладзе. Моя клієнтка вважає за краще не розголошувати деталі шлюборозлучного процесу", - заявив юрист.

Журналісти припускають, що завіса таємничості навколо розлучення Меладзе пов'язана з Альбіною Джанабаєвою, матір'ю його єдиного сина. Мовляв, саме вона наполягала на розлученні Валерія через суд. Тому що в цьому випадку при розділі майна сам Меладзе буде мати з дружиною рівні права - і спільно нажите майно подружжя розділять навпіл. Можливо, така постановка питання не подобається Ірині, адже у неї-то від Валерія троє дітей, отже, вона має більше претензій на майно. Можливо, саме це і буде доводити Олександр Добровінський. Сам Валерій Меладзе зберігає гробове мовчання з приводу свого розлучення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меладзе після розлучення з дружиною вирішив одружитися з Джанабаєвою

Втім, щодо сформованого "любовного трикутника" артист розповів в одному з інтерв'ю: "Я все одно відчуваю глибоке почуття провини. І тому багато речей не складаються, і іноді я боюся, що і ніколи не складуться. Як би далеко ти не поїхав, все одно ти знаходишся на цій Земній кулі, де живуть люди, яким ти зробив дуже боляче. Я не можу позбутися цих думок".

Зараз ви читаєте новину «Дружина Валерія Меладзе подала на розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі