вівторок, 06 березня 2012 12:29

Дочку Вітні Г'юстон хочуть позбавити спадку

Дочку Вітні Г'юстон хочуть позбавити спадку
Боббі Крістіна

У сім'ї покійної Вітні Г'юстон з новою силою спалахнули пристрасті. Родичі артистки намагаються позбавити єдину спадкоємицю артистки, дочку Боббі Крістіну Браун, мільярдного статку.

Не минуло й місяця після несподіваної загибелі голлівудської діви і виконавиці Вітні Г'юстон, як всі її родичі примудрилися посваритися. Причина проста - спадок. Він оцінюється в неабиякі 1,6 мільярда доларів. Єдиною спадкоємицею визнана дочка Вітні Г'юстон і її колишній чоловік Бобі Браун. Однак родина самої Г'юстон намагається обмежити доступ 19-річної дівчини до такої суми грошей.

Справа в тому, що родичі серйозно стурбовані станом Боббі Крістіни. Дівчина вважається важким підлітком. Вона вже встигла бути спійманою і на вживанні заборонених препаратів, і на алкоголі. Сім'я Г'юстон вважає, що Боббі Крістіна просто спустить 1,6 мільярда доларів на свої сумнівні задоволення.

"Кокаїн вже мало не вбив Боббі. Двічі за останній час її екстрено відвезли до лікарні. З 17 років вона твердила: я така ж, як мама. Для будь-якого підлітка великі гроші означають неприємності, але для неї вони можуть обернутися повною катастрофою", - заявив близький друг сім'ї.

Між тим, відповідно до умов шлюбного договору, колишній чоловік Вітні Г'юстон Боббі Браун, якого негласно звинуватили, що він підсадив співачку на наркотики, не отримає і цента від мільярдного спадку.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Американський таблоїд показав фото Вітні Х'юстон в труні

До слова, настільки велика сума спадку Г'юстон розраховується не тільки з вартості нерухомості та концертних заробітків співачки, але також і від доходів від продажу платівок і товарів з Вітні і вистав з тематичними шоу, організованими на честь легендарної поп-діви.

Нагадаємо, Вітні Г'юстон померла в номері готелю Beverly Hilton у Беверлі-Хіллз 12 лютого. Смерть констатували прибулі за викликом лікарі швидкої допомоги. Співачці було 48 років, за життя вона лікувалася від наркозалежності. Розслідування причин смерті Г'юстон, знайденої у ванні, не завершено.

Зараз ви читаєте новину «Дочку Вітні Г'юстон хочуть позбавити спадку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі