вівторок, 15 листопада 2011 09:54

Дочка Гілларі Клінтон стала телеведучою

Дочка Гілларі Клінтон стала телеведучою

31-річна дочка Білла і Гілларі Клінтон - Челсі Клінтон - стала ведучою на телеканалі NBC.

Челсі Клінтон буде вести програму Making a Difference ("Змінюючи життя на краще") про волонтерську та громадську діяльності. Програма показується в блоці вечірніх новин на NBC.

Челсі Клінтон приступила до роботи на NBC вже з понеділка, 14 листопада.

Глава NBC News Стів Кейпус розповіла, що Челсі Клінтон зустрілася з ним влітку 2011 року та пояснила, що хотіла б якось висвітлювати волонтерську та благодійну діяльність окремих людей.

Челсі Клінтон також заявила, що має намір пожертвувати всі гроші, зароблені на NBC, в Фонд Білла Клінтона і в лікарню при університеті Джорджа Вашингтона.

У вересні 2011 року 31-річна Челсі Клінтон увійшла до ради директорів інтернет-холдингу IAC/InterActive. Вона також брала участь у роботі фонду свого батька і виступала з публічними промовами на підтримку своєї матері, Гілларі Клінтон, коли та балотувалася в президенти в 2008 році.

Влітку 2010 року Челсі Клінтон вийшла заміж за свого давнього друга і співробітника інвестиційного банку Марка Мезвінскі.

Марк Мезвінскі виріс у єврейській родині, яка суворо дотримується традиції. Тому для багатьох рішення Марка про одруження з Челсі, що належить, як і її батьки, до Методистської церкви, було сюрпризом.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Гілларі Клінтон стала телеведучою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі