пʼятниця, 30 квітня 2010 10:43

Дочка просить Білла Клінтона схуднути на 7 кг

Дочка просить Білла Клінтона схуднути на 7 кг

Дочка колишнього президента США Білла Клінтона Челсі попросила батька скинути зайву вагу до дня її весілля. Про прохання дочки 42-й американський президент розповів журналістам під час свого виступу на фінансовому форумі у Вашингтоні.

"Ми з Челсі говорили про її майбутнє одруження і вона сказала мені: "Тато, єдине, що ти повинен будеш зробити на весіллі - проводити мене до вівтаря, тому я прошу тебе привести себе в порядок. Ти повинен трохи схуднути". Коли я поцікавився, на скільки саме мені потрібно схуднути, вона відповіла, що приблизно на 15 фунтів" (близько семи кілограмів - ред.), - розповів Клінтон.

Любов Білла Клінтона до жирної їжі неодноразово ставала в США темою для жартів. Так, одного разу 42-го президента США описали як людину, яка регулярно приходить в "Макдоналдс", щоб непомітно схопити картоплю і бургери з підносів клієнтів ресторану швидкого харчування.

Дочка Клінтон, 30-річна Челсі планує вийти заміж влітку 2010 року, проте поки точна дата урочистого заходу не називається. Обранцем дочки екс-глави США став 32-річний бізнесмен Марк Мезвінскі.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Дочка просить Білла Клінтона схуднути на 7 кг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі