понеділок, 24 грудня 2012 16:22

Для Єлизавети II створили 3D окуляри з камінням Сваровскі

Різдвяне звернення королеви Великої Британії Єлизавети II до нації в цьому році вперше записано в тривимірному форматі. Про це повідомили представники Букінгемського палацу.

Промова королеви транслюватиметься 25 грудня. Побачити тривимірне зображення зможуть тільки ті жителі Сполученого Королівства, у яких є телевізори із спеціальним екраном і особливі окуляри.

Як повідомили представники королівського двору, Єлизавета II була рада вперше вдатися до нової технології запису виступу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На честь Єлизавети II назвали частину Антарктиди

Різдвяне звернення королеви завершить рік, протягом якого у Великій Британії відзначався 60-річний ювілей правління Єлизавети II, а в Лондоні проходили літні Олімпійські ігри. З цієї нагоди монарша особа знялася в телеролику разом з актором Деніелом Крейгом, який виступив в ролі "агента 007" - Джеймса Бонда.

Як повідомив телеканал Sky News, виступ королеви будуть супроводжувати зняті в тривимірному форматі кадри святкування діамантового ювілею і Олімпіади.

Між тим королева вже встигла переглянути своє відео-звернення. Для цього Єлизавета II використала 3D окуляри, створені спеціально для неї. З боків аксесуара камінням Сваровскі викладені літери "Q".

Зараз ви читаєте новину «Для Єлизавети II створили 3D окуляри з камінням Сваровскі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі