вівторок, 10 квітня 2012 15:14

Діти Костянтина Меладзе не слухають його музику

Діти Костянтина Меладзе не слухають його музику
Продюсер рідко виїжджає з сім'єю на відпочинок Фото: super.megatemka.ru

Костянтин і Валерій Меладзе проїхали по Європі за 5 днів 5 тисяч кілометрів. Про це продюсер розповів Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Раніше на відпочинок у мене не було навіть не часу, а бажання. А ось зараз можливо в мене вік такий, що мені хочеться поменше працювати, більше відпочивати. І ось я почав кудись виїжджати. Якщо у мене є якась відпустка, то вона триває тиждень. Ось ми поїхали з братом на п'ять днів. За п'ять днів проїхали 5 тисяч кілометрів по Голландії, Франції, Німеччині. Таким галопом і повернулися власне кажучи додому", - поділився Костянтин.

Однак, за словами композитора, за кермом був водій.

"Тому що ми випивали. Але їхали ми швидко, так як там хороші дороги", - зазначив він.

Між тим діти Меладзе просять батька з'їздити з ними за кордон.

"Вони весь час просять мене поїхати в Діснейленд або в Америку. Я тільки обіцяю. Але думаю, що цього літа ми все таки поїдемо кудись з ними разом, тому що рідко ми виїжджаємо всією сім'єю", - підкреслив продюсер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меладзе не змушував дівчат з "ВІА Гри" збільшувати груди

Крім того Костянтин зізнався, що у його дітей смаки в музиці своєрідні.

"Багато в чому мені незрозумілі. Вони російської музики практично не слухають, у тому числі і мою музику. Слухали її в дитинстві ранньому, зараз вже вони перейшли на більш якусь модну, більш танцювальну музику. Я пам'ятаю, коли ми з Валерою слухали Pink Floyd, де п'ять хвилин виють собаки і все таке інше, мама лаялася звичайно дуже сильно. Я намагаюся не робити її помилок і не лаюся", - зазначив Меладзе.

Зараз ви читаєте новину «Діти Костянтина Меладзе не слухають його музику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі