четвер, 01 березня 2012 11:54

Спецтема: Євробачення-2012

Діма Білан в тандемі з "татушкою" Юлією Волкової хочуть підкорити "Євробачення"

Діма Білан в тандемі з "татушкою" Юлією Волкової хочуть підкорити "Євробачення"

Колишні учасники "Євробачення" Діма Білан і екс-солістка групи "Тату" Юля Волкова вирішили об'єднати зусилля для перемоги Росії в цьому міжнародному музичному конкурсі.

Новина про те, що Діма Білан уже втретє планує підкорити "Євробачення", мала ефект вибуху бомби. А вже його дует з колишньою солісткою скандальної групи "Тату" Юлією Волкової тільки підігріває увагу до цієї парочки. Продюсери артистів Яна Рудковська і Леонід Шляховер офіційно підтвердили, що записана пісня Back To Her Future.

"Заявку ми подали буквально в останній момент, тому що самі сумнівалися, чи варто нам грати в цю історію", - заявила Яна Рудковська.

29 лютого оргкомітет російського відбіркового конкурсу "Євробачення-2012" проводить засідання з метою обрати 25 фіналістів з більш ніж 150 заявок, що надійшли від бажаючих виступити на "Евросонзі" в Баку в травні під прапором Росії. Далі фіналісти зійдуться у жорсткій пісенній битві за жаданий євроквиток в прямому телеефірі 7 березня.

"Занадто великий спокуса. "Євробачення" - це наша (з Дімою) доля, і до того ж є шикарна пісня (шведських авторів), яка проситься саме на "Євробачення", - пояснила своє рішення Яна Рудковська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Євробачення поїде Гайтана

З нею солідарний і продюсер Юлі Волкової Леонід Шляховер: "По-перше, дуже гарна пісня, по-друге, мені здається, це буде дійсно велика історія для "Євробачення", враховуючи, що і Діма, і Юля мають саме пряме відношення до конкурсу..."

Однак у Діми Білана та Юлі Волкової є серйозні конкуренти - репер Тіматі в дуеті зі співачкою з оперним вокалом Аїдою Гарифулліною. Щоправда, злі язики стверджують, що у цієї новоспеченої пари просто немає шансів, особливо якщо врахувати, що нещодавно Тіматі з ганьбою вигнали з українського шоу "Зірки в опері".

Зараз ви читаєте новину «Діма Білан в тандемі з "татушкою" Юлією Волкової хочуть підкорити "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі