вівторок, 29 листопада 2011 18:22

Дімі Білану не сподобалося, що нагороду йому вручила людина "з народу"

Дімі Білану не сподобалося, що нагороду йому вручила людина "з народу"

На нещодавній щорічній церемонії вручення нагород "Золотий грамофон" Діма Білан відзначився не тільки експресивністю свого виступу, але і відкритим обуренням на адресу "дарувальника" премії - ним виявився чоловік "з народу".

Популярний виконавець Діма Білан отримав статуетку з рук завзятого рибалки, який прославився на весь Рунет криком "Язь!" Співака образило те, що премію йому вручив звичайний пенсіонер з провінції.

"Нормально? Людина тільки відомою стала, а вже це саме: дивись-но, у нього распальцовочка. Ну Язь, я не знаю, я не бачив цього ролика ще. Він каже, що у нього мільйони переглядів, що я повинен зробити? Ноги цілувати йому, чи що? Рибу?" - сказав Білан в кулуарах "Золотого грамофона".

Мабуть, азартний рибалка, прозваний Язем, якого, втім, насправді звуть Віктором Миколайовичем Гончаренком, почув невтішні слова поп-виконавця та, в свою чергу, теж образився.

"Діма, мабуть, не у великому захваті від того, хто йому вручав статуетку. Я ж не можу бути всім бажаним. Не подобається - заради Бога. Напевно, він не дивиться Інтернет", - зазначив Віктор Миколайович.

Нагадаємо, Віктор Гончаренко отримав всеросійську славу завдяки ролику, викладеному в Інтернеті. Сюжет короткого відео розповідає про чисту радість рибалки, що зловив велику рибину. За різними даними, ролик подивилися від п'яти з половиною до 40 мільйонів осіб.

Зараз ви читаєте новину «Дімі Білану не сподобалося, що нагороду йому вручила людина "з народу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі