середа, 21 вересня 2011 18:44

Девід Бекхем готує дружині дорогий подарунок

Девід Бекхем готує дружині дорогий подарунок

Одним з потенційних покупців дорогоцінностей Елізабет Тейлор, які будуть продані на аукціоні Christie's, називається знаменитий футболіст Девід Бекхем.

Аукціон пройде в Нью-Йорку на початку грудня.

З чуток, спортсмен має намір придбати прикраси на суму близько 6 мільйонів доларів.

В оточенні знаменитої пари подейкують, що настільки розкішним презентом Бек хоче висловити подяку дружині за народження дочки Харпер Севен.

"Девід такий щасливий з того дня, як народилася Харпер, він відчуває себе закоханим знову і знову. І він хоче показати це найбільш вражаючим подарунком, яким можливо це зробити", - повідомляє джерело, близьке до пари.

В даний час колекція Тейлор здійснює навколосвітнє турне. Коштовності вже були представлені в Москві, на черзі Женева, Лондон, Париж, Гонконг. Гроші, зібрані на виставках, підуть до фонду Елізабет Тейлор по боротьбі зі СНІДом.

В експозиції представлено близько 20 прикрас, у тому числі знаменита каблучка з великим рубіном Van Cleef & Arpels (естімейт - 1-1,5 мільйона доларів) і "бабусин" гарнітур - сережки та кольє з головою лева, також від Van Cleef & Arpels ( естімейт сережок - 25-35 тисяч доларів, кольє - 120-180 тисяч доларів), прикраси від Tiffany & Co, Lorraine Schwartz.

Зараз ви читаєте новину «Девід Бекхем готує дружині дорогий подарунок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі