понеділок, 01 серпня 2011 18:17

Бекхеми відлили у золоті ногу і руки дочки

Відомий англійський футболіст, який виступає в даний час в США за "Лос-Анджелес Гелаксі", Девід Бекхем і його дружина Вікторія відлили в золоті ногу і руки новонародженої дочки Харпер Севен.

Про це в понеділок, 1 серпня, повідомляє відомий британський таблоїд The Sun з посиланням на оточення в родині футболіста.

Зліпки правої ступні і рук дочки подружжя Бекхемів тепер зберігаються в їхньому будинку в Лос-Анджелесі.

"Харпер настільки дорогоцінна, прекрасна маленька дівчинка, що вони захотіли фізичної фіксації того, якою вона була зараз, лише через кілька тижнів після народження. Девід і Вікторія не перестають усміхатися, вони найщасливіші батьки на Землі", - сказав друг сім'ї.

Харпер Севен, єдина дочка подружжя Бекхемів, з'явилася на світ 10 липня цього року. До речі, відсвяткувати поповнення в родині зоряний гравець "Лос-Анджелес Гелексі" вирішив незвичайним способом, вийшовши на поле в білих бутсах з рожевими смужками.

Презентація ексклюзивного взуття відбулася під час товариського матчу його команди з мадридським "Реалом", за який Бекхем виступав протягом чотирьох сезонів.

На нових бутсах моделі Adidas Predator написані імена всіх дітей Девіда і Вікторії Бекхем. Нагадаємо, що у Харпер Севен є три старших брата: Бруклін, Ромео і Круз.

Зараз ви читаєте новину «Бекхеми відлили у золоті ногу і руки дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі